حمل و نقل و ترانزیت کالا
شرکت بازرگانی توسعه تجارت اکباتان خدمات زیر را در زمینه حمل و نقل و ترانزیت ارائه می دهد:
حمل و نقل زمینی
حمل و نقل دریایی
حمل و نقل هوایی
ترانزیت داخلی
ترانزیت خارجی
حمل و نقل جاده ای یکی از قدیمیترین راههای جابجایی کالا در جهان می باشد که از نظر قیمت و سرعت جهت حمل بسیاری از کالاها و محموله ها مناسب است ، در حال حاضر بخش عمده ای از حمل و نقل کالاها در جهان از مسیر جاده ای صورت می پذیرد و از این رو شرکت توسعه تجارت اکباتان (ایران لینک) جهت رفع نیازهای مشتریانی که از حمل زمینی کالا وترانزیت، استفاده می کنند خدمات مختلفی را ارائه می کند.
شرکت توسعه تجارت اکباتان قادر به حمل نقل دریایی کالا به صورت مستقیم از اکثر بنادر دنیا به بنادر ایران می باشد. در حمل نقل دریایی کالا به روش مستقیم , کالا بدون تغییر کشتی یا کانتینر به بندر مقصد حمل می گردد. در حمل دریایی کالا به روش مستقیم, هزینه های حمل بسیار کمتر ,اقتصادی تر و زمان حمل کالا کوتاه تر می باشد.
این شرکت دارای تجربه کافی و درخشان در حمل و نقل دریایی کالا به روش مستقیم و تخصصی از کلیه بنادر آسیایی نظیر کلیه بنادر چین, تایوان و… و همچنین کلیه بنادر اروپایی با ارائه سرویس های ویژه و قیمت های رقابتی می باشد.
حمل و نقل هوایی عبارت است از انتقال و حمل کالا توسط حامل هوایی، که ممکن است بصورت چارتر یا بازرگانی باشد. انتقال چنین محموله هایی از دروازه های حمل و نقل مسافری و تجاری به هر کجا که هواپیماها قادر به پرواز و فرود آمدن باشند، انجام می شود. حمل و نقل هوایی برای اولین بار در سال ۱۹۱۱ برای حمل مراسلات پستی به عنوان محمولهء باری، مورد استفاده قرار گرفته است.
ویژگی های انتقال سریع السیر حمل و نقل هوایی، آن را به عنوان گزینهء باارزشی برای حمل کردن محموله های حساس نسبت به زمان، به تقریباً هر کجای دنیا، مطرح می نماید.واردات از طریق حمل و نقل هوایی همچنین مزیت داشتن سطح بالایی از امنیت نظیر کنترل فرودگاه بر نقل و انتقالات هوایی که بطور جدی مدیریت می شود را ارائه می دهد.
این سرویس جهت ترانزیت داخلی به گمرکات کالا از یک گمرک داخلی به گمرک داخلی دیگر میباشد. روش قبل از ترخیص کالا یک رویه گمرکی است که برای انتقال کالای گمرک نشده از یک گمرکخانه (مبدا) به گمرکخانه دیگر(مقصد) استفاده می شود . بنابراین ، برحسب اینکه گمرک مبدا در یک قلمرو گمرکی و گمرک مقصد در یک قلمرو گمرکی دیگر یا هر دو در یک قلمرو گمرکی یا مبدا در مرز ،مقصد در مرز ، مبدا در مرز ، مقصد در داخل قلمرو گمرکی ، مبدا در داخل و مقصد در داخل قلمرو گمرکی و بالاخره ، مبدا در داخل و مقصد در مرز گمرکی یک کشور باشد ، اصطلاحاتی مثل ترانزیت بینالمللی ، ترانزیت خارجی ، ترانزیت به داخل ، ترانزیت به خارج به کار خواهد رفت.
ترانزیت خارجی جهت ارسال کالا از کشورهای همسایه به کشور دیگر با گذر از خاک ایران میباشد.ترانزبت خارجى عبارت از این است که کالاى خارجى بهمنظور عبور از خاک ایران از یک نقطه مرزى کشور وارد و از نقطه مرزى دیگر خارج شود.کالائى که تحت عنوان ترانزیت از کشور عبور مىکند جزء واردات و صادرات قطعى محسوب نبوده و از پرداخت حقوق گمرکى و سود بازرگانى و عوارض معاف است لیکن مشمول پرداخت هزینههاى گمرکى ذکر شده مىباشد و تابع مقررات این مبحث خواهد بود مگر اینکه در قراردادهاى ترانزیتى دولت با کشورهاى دیگر و یا قراردادهاى صورت کالاى ترانزیتى تابع همان مقرراتى خواهد بود که در قراردادهاى مربوط تعیین شده است.
وسایط نقلیه که بدون بار و مسافر وارد و براى ترانزیت اظهار شود از هر حیث تابع مقررات و شرایط ترانزیت کالا مىباشد و همچنین وسایط نقلیه حامل کالا ترانزیتى که با محموله خود از یک نقطه وارد و از نقطه دیگر با محموله خود خارج مىشود. براى این نوع وسایط نقلیه باید اظهارنامه ترانزیت جداگانه تسلیم و پروانه ترانزیت جداگانه تحصیل شود.
